تعیین پتانسیل تولید اراضی برای گندم در مناطق گتوند و شوشتر استان خوزستان

سید علیرضا سید جلالی

دوره 3، شماره 1 ، شهریور 1394، ، صفحه 15-23

https://doi.org/10.22092/lmj.2015.103669

چکیده
  پتانسیل تولید اراضی برای تامین مواد غذایی بشر بخصوص گندم محدود است و بستگی به عوامل محیطی مؤثر بر تولید از قبیل اقلیم، زمین نما، خاک و مدیریت دارد. در این تحقیق به مرور و بررسی این عوامل و ارائه راهکارهایی برای شناخت محدودیت­های[u1] [a2]  این عوامل و نقش آنها بر تولید پرداخته شد. مناطق مورد مطالعه شامل دشت میان آب شوشتر و دشت عقیلی ...  بیشتر