نقش خاک در ناپایداری تولید زعفران پس از یک دوره کشت

علی اکبر عزیزی زهان؛ محمد پسندیده

دوره 1، شماره 1 ، مهر 1392، ، صفحه 91-98

https://doi.org/10.22092/lmj.2013.100079

چکیده
  ایران با سطح زیرکشت بیش از 73 هزار هکتارزعفران، تولید 254 و صادرات بیش از 125 تن در سال مقام اول تولید دنیا را دارد. زراعت زعفران ایران اغلب در مناطق خشک و نیمه‌خشک به شیوه سنتی در اراضی کوچک و خورده مالکی انجام می‌شود. یکی از مشکلات مهم پیشِ روی زعفران­کاران، عدم باروری خاک به منظور کشت مجدد زعفران پس از یک دوره کشت به مدت حدود سه برابر ...  بیشتر