مروری بر وضعیت شوری خاک در اراضی دیم ایران

سعید سعادت؛ لیلا اسماعیل نژاد؛ حامد رضایی؛ رسول میرخانی

دوره 11، شماره 2 ، دی 1402، ، صفحه 147-160

https://doi.org/10.22092/lmj.2023.361458.326

چکیده
  حدود 80 درصد اراضی کشاورزی جهان به‎صورت دیم کشت می‎شوند و این اراضی نزدیک به60 درصد نیاز غذایی بشر را تأمین می‎کنند. با توجه به پراکنش نامناسب بارش در مناطق خشک و نیمه‎خشک، جلوگیری از شور شدن خاک و آب این اراضی بسیار ضروری است. اراضی دیم یکی از مهم‎ترین منابع برای تولید در بخش کشاورزی به‎ویژه در شرایط کنونی است که توسعه اراضی ...  بیشتر