تأثیر کودهای آلی (کمپوست، گاوی و مرغی) و اوره بر عملکرد و برخی ویژگی‌های زراعی دو رقم KSC704 و KSC260 ذرت علوفه‌ای (Zea mays L.)

محمد قاسم زاده گنجه ای؛ سعید خاوری خراسانی؛ سید فاضل فاضلی کاخکی

دوره 11، شماره 1 ، مرداد 1402، ، صفحه 121-133

https://doi.org/10.22092/lmj.2023.359336.313

چکیده
  بهبود ساختارهای فیزیکی و تحریک ریز موجودات خاک از طریق اضافه کردن کودهای آلی منجر به تسهیل در آزادسازی عناصر غذایی و افزایش رشد گیاهان شده است. به‌منظور بررسی تأثیر کودهای آلی (کمپوست، گاوی و مرغی) و اوره بر برخی صفات مورفولوژیکی و اجزای عملکرد علوفه گیاه ذرت آزمایشی در سال زراعی 1399-1400 در ایستگاه طرق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و ...  بیشتر