مروری بر اهمیت وتاثیر کودهای آلی در زراعت زعفران (Crocus sativus L.)

زهرا منعمی زاده؛ محسن قاسمی؛ رضا صدرآبادی حقیقی

دوره 4، شماره 1 ، شهریور 1395، ، صفحه 55-77

https://doi.org/10.22092/lmj.2016.115844

چکیده
  زعفران(Crocus sativus L.) گران­ترین محصول کشاورزی و دارویی است و فراهمی تعادل عناصر غـذایی نقـش بسـیار مهمـی در گل انگیزی و بهبود رشد بنه­های آن ایفاء می­کند. مصرف کودهای آلی علاوه بر کاهش آلودگی­های زیست محیطی و حفظ تنوع زیستی خاک، به­دلیل آزادسازی تدریجی عناصـر غـذایی نقش مثبتی بر بهبود خصوصیات رشدی و عملکرد این گیاه دارد. با توجه ...  بیشتر