ارزیابی شاخص‌های جذب و انتقال عناصر غذائی سه پایه‏ مرکبات

طاهره رئیسی؛ علی اسدی کنگرشاهی؛ مرتضی گل محمدی

دوره 5، شماره 2 ، اسفند 1396، ، صفحه 137-150

https://doi.org/10.22092/lmj.2018.115871

چکیده
  به دلیل اینکه پایه‏ها سیستم ریشه یک درخت را تشکیل می‏دهند، بنابراین بر جذب آب و عناصر غذایی و انتقال آنها به قسمت‏های مختلف گیاه اثرگذار می‏باشند. تحقیق حاضر با هدف ارزیابی اثر سه پایه متداول در شمال کشور (شامل: نارنج، سیتروملو و سیترنج) بر مقدار جذب و توزیع عناصر غذائی بین بخش‌های مختلف گیاه و نیز بر شاخص تجمع و انتقال عناصر ...  بیشتر